Qui som?

DSC_2964El Noé és un gran apassionat de la Natura i de la Fauna, va ser fa 8 anys, després d’haver treballat 10 anys en el camp de la fauna salvatge, quan va començar la seva carrera com a emprenedor, creant la Hípica l’Arca. Ara fa 5 anys va fundar l’Associació ArcaNatura, amb la vocació de poder aglutinar totes les accions possibles a nivell de Natura i Benestar Personal.

Sempre camina per la vida amb els ulls ben oberts, parant atenció al que la natura i la fauna estan expressant.

És tècnic en fauna salvatge, educador caní (certificat per la ANACPE) i educardor equí (certificat per l’Institut IDEA), certificat EAGALA com a professional equí i actualment també està formant-se en Coaching transformacional.

La seva vocació és entendre’s amb els animals i transmetre a les persones la seva capacitat perquè també ho puguin fer.

 

L’Equip

El pilar bàsic de l’Associació ArcaNatura és el treball en equip. Per això sempre nodrim la nostra pràctica quotidiana amb l’experiència de tots aquells professionals que tenen la mateixa passió que nosaltres i que ens poden ajudar a fer millor la nostra feina. L’Associació sempre està oberta a la col·laboració de totes aquelles persones que comparteixen el nostre objectiu: millorar el benestar de les persones.

Actualment  l’Associació gestiona els diferents serveis que presentem en aquesta web, de diversos camps de treball i amb multitud de possibles vessants d’intervenció, per la qual cosa avui en dia estem col·laborant amb professionals de l’àmbit de l’etologia, de la psicologia, de l’educació, del coaching i de la salut animal.

Tenim també un programa de voluntariat, amb el qual pot col·laborar tothom qui vulgui en tasques de manteniment i també de suport de les nostres intervencions. Podeu venir en família a ajudar-nos.

Treballem també amb un genial equip de quatre potes (sense el qual, sense desmeréixer l’equip humà, no podríem fer la nostra tasca)  format per ponis, cavalls, eugues, gossos, gosses i algun que altre gat o ocell.

Ens nodrim de l’entorn. Aprofitem tots aquells recursos que la vida ens ofereix per poder transmetre la nostra filosofia: Estimar a la natura i als que ens envolten per poder ser més feliços cada dia.