Gossos

Entendre el nostre gos és la base d’una bona relació.

DSC_2875Tal i com va dir Víctor Hugo “entristeix enormement veure que la natura ens parla mentre nosaltres no escoltem”. Aquesta mateixa cita la podem aplicar a la nostra relació amb els gossos. Molts cops ens estan parlant de moltes coses que senten i pensen però nosaltres no els escoltem o no sabem interpretar i entendre què ens volen dir.

Aquesta és la barrera que hem d’aconseguir creuar per poder tenir una bona relació amb ells. Només coneixent la seva etologia podem tractar-los segons les seves necessitats i gaudir d’una relació sana.

La nostra missió és crear sensibilitats en els humans que puguin contribuir a la salut mental dels nostres gossos, facilitant els coneixements que els siguin necessaris per poder tractar-los tal i com ells ho necessiten i poder fer realitat aquella dita que diu que “el gos és el millor amic de l’home”.

Per nosaltres, l’educació canina es basa en facilitar que les persones aprenguin com han d’educar als seus gossos, no som nosaltres qui ho fem, sinó que la nostra intervenció es basa en capacitar a l’amo del gos. El vincle que estableix un gos amb el seu amo és la base del benestar mutu, per això fem d’aquesta relació de confiança el pilar de la intervenció educativa.