Educació

L’ésser humà és un element dins del medi natural en el que vivim. Tots els elements d’un sistema tan complexe com és la vida estan interconnectats entre sí i en sintonia els uns amb els altres.

Amb el pas dels anys, però, arran de la industrialització, les persones ens hem allunyat del camp i de la natura, oblidant la nostra essència més instintiva i natural, la que forma part de nosaltres i amb la que hauríem de connectar constantment per poder estar en equilibri amb el nostre entorn.

Els programes educatius que desenvolupem des de l’Associació ArcaNatura van destinats a que la natura i el medi ambient estiguin integrats en els processos educatius dels nostres infants, perquè el contacte i coneixement del medi natural que ens envolta forma part del seu desenvolupament. L’objectiu és que sempre tinguin present que són una peça important dins del sistema de la vida i desenvolupin valors adreçats al respecte i conservació de l’entorn natural.

Oferim sortides guiades per conèixer la fauna i la flora que ens envolta, activitats i tallers de contacte i coneixement del medi ambient:

– per a grups d’escolars de cicle infantil i cicle inicial

– per a grups amb necessitats educatives especials

– per a grups de famílies

La Natura forma part de nosaltres i nosaltres formem part de la natura. Tenir-ho present ens ajuda a estar en equilibri amb els nostres orígens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 + 11 =