Natura

DSC_0602

Noves actituds

El contacte amb la natura és bàsic per a trobar l’equilibri personal. El nostre ésser es configura a partir de les ralacions que establim amb el nostre entorn, tan a nivell social com ambiental.

L’ésser humà, a banda de moltes altres coses, és un animal. Té la capacitat de pensar i de comunicar-se amb els demés, però no deixa de ser un animal. La nostra part més animal, instintiva i intuïtiva, queda molts cops amagada per la pressió social: el que és correcte, el que no és correcte, el que està ben vist, el que s’espera de nosaltres, el que nosaltres esperem dels altres…El fet d’observar, escoltar, tocar, sentir la natura que ens envolta és una experiència que ens facilita retrobar-nos amb aquesta part animal, i ens ajuda a sentir-nos bé, perquè és una part que ens defineix i ens condiciona però moltes vegades no en som conscients perquè no la deixem fluïr.

Treballem per despertar aquests instints en els grans i els petits, per poder contribuir al benestar personal i també a la sensibilitat cap al medi ambient que ens envolta.