La nostra filosofia

L’Arca és una manera d’entendre la relació entre les persones i la natura. Pensem que estar en equilibri amb tot allò que ens envolta és la única manera de viure en equilibri amb nosaltres mateixos.

Actuem per crear sensibilitats, per despertar instints, sensacions i emocions.

El contacte amb la natura ens desperta els sentits, ens provoca emocions i ens ajuda a descobrir-nos i a redescobrir el nostre entorn. Ens ajuda a trobar d’on venim i qui som, per poder reflexionar sobre qui volem ser i on volem anar…

El contacte amb la natura i els animals facilita el nostre creixement personal.

Treballem amb l’objectiu de promoure el benestar de les persones, siguin quines siguin les seves característiques, per això incidim prioritàriament en allò que a elles mateixes els fa sentir millor, en allò que els permet gaudir de la seva identitat i de la seva llibertat.

Actuem per la conservació del medi natural i la millora de la qualitat de vida de totes les persones i animals, ja que pensem que vetllar per aquest equilibri és la única forma de viure en equilibri amb un mateix. Per crear sensibilitats noves cap al medi ambient que ens envolta, per potenciar bones sinergies i facilitar la connexió entre l’humà i allò que l’envolta.