Cavalls & Any nou!

IMG_0263Quins propòsits t’has fet per aquest any nou 2015 que acabem d’estrenar?

Si te n’has fet algun d’aquests… nosaltres et podem ajudar a fer-lo possible!

– Conéixer-me millor per estar millor amb els demés: Fem sessions de coaching i educació emocional amb cavalls per ajudar-te a liderar millor la teva vida…. ja no tens excusa!

– Passar més temps amb els meus fills: Fem activitats amb cavalls i ponis per a famílies, siguin quines siguin les seves edats, pensades per a enfortir els vincles….divertint-vos!

– Fer esport: El contacte amb els cavalls és una activitat física saludable, tant si els vols muntar com si només els vols conéixer i saber tractar-los des de la seva alçada… veuràs quanta energia pots donar i rebre!

– Ser més positiu: La relació amb els cavalls t’ajudarà a adquirir estratègies per actuar amb confiança i pensant que tot és possible si estàs present…. tot està a les teves mans, aquí i ara!

– Fer vida sana: La natura ens dóna tot el que necessitem per estar bé per dins i per fora. Sortir de la ciutat i passar estones al camp et revitalitzarà tant o més que anar a un spa! T’hi animes?

– Gaudir més de la vida sense presses: Estant amb els cavalls aprendràs que no hi ha motius per a córrer…. de fet, a ells els agradem quan fem les coses amb calma, perquè així estan tranquils amb nosaltres. No creus que a les persones ens passa el mateix?

– Ocupar-me més del meu gosEs pot tenir un amic millor? T’agradaria entendre’l millor perquè sigui feliç amb tu? Vols ser feliç amb el teu gos? Te n’ensenyem…. és més fàcil del que creus!

Vinga, a què esperes? Ja som dia 2 de gener!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × 5 =