Blog

 CAvalls & Coaching

P1070195P1070256

– El diumenge 18 de maig de 2014 hem fet una jornada de coaching amb cavalls per a un grup encantador de futurs coaches. L’experiència els ha aportat una nova dimensió en el seu procès de creixement personal i també una visió diferent del que és el treball en equip.

El coaching amb cavalls és una eina molt potent per a millorar dinàmiques de relació entre els membres d’un equip o d’un grup, ja que el cavall esdevé un reflex clar de la manera com s’estan gestionant les accions. Facilita la comunicació, el diàleg i la presa de decisions. També s’aplica en nens….t’animes?

——————————————————–

Cavalls & Família 

IMG_1190

Les activitats amb cavalls en família són divertides i educatives, i poden ajudar a millorar el vincle i les relacions entre germans, cosins, pares fills….i avis si cal!

El Marc, l’Adrià, l’Edgar i la Ingrid s’ho van passar així de bé  amb l’Indi el dissabte! Només ens va faltar que participessin els pares…..

T’hi animes?

—————————————

cavalls & nadons

IMG_0337

 


IMG_7357

El diumenge 12 d’abril vam realitzar una activitat d’estimulació sensorial per a 7 nadons d’entre 3 i 6 mesos.
L’intercanvi de bones energies entre ells, els seus pares i l’Indi va donar com a resultat que tots vam estar relaxats, alegres i gaudint d’una experiència emocional intensa i agradable…. ningú va plorar!